Doe een gift

Baanbrekend, innovatief onderzoek doen is duur. Zeker als er plots meer dan 5000 vrouwen willen deelnemen in plaats van de geplande 250. Dat is op zich fantastisch nieuws en geeft ons de kans om nog veel meer te weten te komen over het vrouwelijke microbioom dan we hoopten. Maar dat betekent natuurlijk ook dat ons onderzoek veel meer kost dan we hadden voorzien. Alleen al het budget voor het verzenden van onze onderzoekskits ligt een pak hoger dan we hadden begroot. Dus misschien wil jij ons wel helpen?

Wil je ons helpen?

Betaal je eigen verzending

Dankzij een storting van 10 euro draag je zelf de kosten om jouw unieke onderzoekskit te verzenden en terug te sturen.

Dat zou ons heel erg helpen. De kit zelf, de wetenschappelijke analyse van de swabs en het opstellen van jouw persoonlijk microbioom blijven uiteraard helemaal gratis. 

BE42 7310 4624 7854
Universiteit Antwerpen
Prinsstraat 13
2000 Antwerpen

met de vermelding ‘ISALA-project’

Doe een vrije gift

We hebben nog heel wat plannen om met Isala geschiedenis te schrijven. En je zal zeker nog van ons horen! Wil je ons onderzoek nog verder ondersteunen? Elke bijdrage is welkom!

Giften boven de 40 EUR zijn fiscaal aftrekbaar. De schenking doe je best via het donatieplatform van Universiteit Antwerpen (klik hierboven), dan krijg je automatisch een fiscaal attest. Dankzij de belastingvermindering van 45% krijg je een deel van je gift dus terug via je belastingen.